idos_holgy_tornazik

Bemutatkozunk

Cégünk az újításra nyitó szakmai igények mentén, 2012–ben alakult. Az általunk kizárólagosan forgalmazott termékek gyártója a világszínvonalat képviselő CooperSurgical, mely főként szülészet-nőgyógyászati termékekkel van jelen a világpiacon. További partnereink a csecsemőgyógyászati segédeszközöket gyártó Neotech Products, illetve a laporaszkópos műtéti technikákhoz szükséges eszközöket gyártó Vectec Company. Célunk a hazánkban még nem, vagy kevéssé ismert innovatív eszközök, megoldások, terápiák megismertetése és bevezetése. A kiváló minőségű termékek, munkatársaink szaktudása és vevőközpontú gondolkodása együtt alkotja cégünk arculatát.

Víziónk szorosan összecseng az általunk forgalmazott termékeket gyártó CooperSurgical szlogenével: „Egészséges nők, gyermekek és családok.”.

A legújabb innovatív megoldások egészségügyi intézményekbe való eljuttatása mellett kiemelten foglalkozunk az intim egészségügyi problémákkal küzdő nők segítésével. Több éves háttérmunkát követően megtaláltuk Magyarországon azokat a partnerrendelőinket, ahol az inkontinenciával, különböző prolapszusokkal küzdő páciensek segítséget kaphatnak.

Forgalmazott brandek

 

Ahol találkozhatsz velünk

5. Fiatal Endoszkópos Nőgyógyászok Baráti Találkozója

A kétévente megrendezésre kerülő Fiatal Endoszkóposok Baráti Találkozója mindig nagy érdeklődéssel várt esemény.

A Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága évtizedek óta elkötelezett az endoszkópos technika terjesztésében, oktatásában. Azért fordítunk különös figyelmet erre a rendezvényre, mert Társaságunk kiemelt feladatának tartja a fiatal szakemberek képzését. Ez az összejövetel az az esemény, ahol egy pályája kezdetén álló szakember is felszabadultan beszámolhat eddigi eredményeiről. Az új generációnak arra is alkalma nyílik, hogy munkakapcsolatokat létesítsen, és jó lehetőség kínálkozik közvetlen, baráti beszélgetésekre azokkal, akik a magyarországi nőgyógyászati endoszkópia bevezetésénél jelen voltak.

Várjuk a tapasztalt kollégák előadásait, ugyanakkor fiatal endoszkópos munkatársakat is ösztönzünk, hogy mutassák meg munkájukat!

A szociális programok és a kellemes környezet felfrissülést is biztosít a fárasztó, megerőltető hétköznapok sodrában.

További Információ

Termékek

Sebészet
Szülőszoba
Nőgyógyászati magánrendelő
Újszülött ellátás, csecsemőgyógyászat
Intenzív ellátás

Pácienseknek

A menopauzát követően sok nő életét nehezítik meg intim egészségügyi panaszok, melyekre gyakran nehéz megtalálni a gyógyító terápiát. Partnerrendelőink országszerte nyújtanak segítséget inkontinenciával, különböző prolapszusokkal küzdő páciensek számára. Az általunk forgalmazott MILEX speciális pesszáriumok megoldást nyújtanak stressz inkontinenciára, hólyagsérvre, végbélsérvre, méhsüllyedések fokozatainak kezelésére, illetve a felsorolt problémák együttes, kombinált gyógyítására.

Tovább