csecsemogyogyaszat

Újszülött ellátás, csecsemőgyógyászat

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG, PRECIZITÁS ÉS KÍMÉLETESSÉG AZ ÚJSZÜLÖTTEK KEZELÉSÉBEN

Tubus rögzítők

Neo-fit®, NeoBar®

Portfóliónkban két gyártó tubusrögzítőjét kínáljuk. Mindkettő professzionális minőségű.

Ha rögzítenie kell egy csecsemő endotrachealis csőjét, a NeoBar és Neo-fit ideális egyensúlyt kínál a biztonság és a kényelem között. A Neo-fit termék egy mérettel “one size fits all” elvét követi, addig a NeoBar A nyolc színkódos méret könnyíti az egység kiválasztását, és a bőrbarát fülek úgy vannak kialakítva, hogy csökkentsék a potenciálisan káros szalagok használatát a bőrön. A NeoBar/Neo-fit célja, hogy megvédje a beteg szájpadlását és csökkentse az extubációk előfordulását. Ezenkívül a klinikusok szükség esetén kivághatják az anyagot azonnali eltávolítás céljából.

NeoBar előnyök :

  • Bőrbarát NeoBond® Hydrocolloid fülek
  • Makró és Jumbo méretek orvosi minőségű akril ragasztóval kaphatók
  • Úgy tervezték, hogy csökkentsék az extubációt, segítsenek megelőzni

További információ

Orr/-szájüreg szabaddá tétel

INCA Infant Nasal CPAP Assembly

Egy orrkanülből, két hosszúságú Stay-Flex csőből, két csőadapterből, egy sorban lévő “T” nyomás-adapterből, egy kötött sapkából áll, horog / hurokpánttal, két habblokkal és egy horog / hurok állszáljával. Minden INCA dobozban egy INCA méretmérő található.

További információ

Endotracheális tubus stabilizálók, bőrbajuszkák

NEO-prep®

A NEO-prep extra bőrgátat biztosít, minimalizálva az újszülöttek érzékeny bőrének sérülését. Használható a CooperSurgical NEO-fit készülékével és az INCA termékcsaláddal. A hypoallergén bőrbarrier kis vagy nagy méretben is kapható.

További információ

Biztonsági és kényelmi rögzítők, védőszemüvegek

NeoShades®

A Neotech Tabs lapokkal ellátott NeoShades lágy, szelíd anyagból készül, amely igyekszik a lehető legjobb beteg-kényelmet nyújtani. A termék legkiemelkedőbb tulajdonsága a fülek, amelyek a helyén tartják. Egy gyengéd hidrokolloid ragasztó rögzíti a füleket a beteg templomaihoz; ezeket a füleket azután alacsony zajszintű horogszövet útján rögzítik a NeoShadeshez, amely valószínűleg nem zavarja a beteget, amikor a NeoShades beállítást igényel. Az aranyos napszemüveg dizájn szórakoztató.

  • Puha, párnázott szemvédő anyag, aranyos napszemüveg-kialakítással
  • A betegek kényelmét és biztonságát szolgáló szemzsebek (N724, N725, N726)
További információ

CooperSurgical portfólió

Kérjük tekintse meg a CooperSurgical összefoglaló prospektusát.

Katalógus

Neotech® portfólió

A Neotech egyesíti a kutatást és a fejlesztést, hogy emelje a gyógyítás színvonalát a kis betegek, szüleik és az őket kezelő orvosok érdekében. A Neotech speciális, kiváló minőségű termékeket fejlesztett ki az USA-ban az újszülött és csecsemő-osztályokra és azokon túl.

Katalógus

Termékek

Sebészet
Szülőszoba
Nőgyógyászati magánrendelő
Újszülött ellátás, csecsemőgyógyászat
Intenzív ellátás

Pácienseknek

A menopauzát követően sok nő életét nehezítik meg intim egészségügyi panaszok, melyekre gyakran nehéz megtalálni a gyógyító terápiát. Partnerrendelőink országszerte nyújtanak segítséget inkontinenciával, különböző prolapszusokkal küzdő páciensek számára. Az általunk forgalmazott MILEX speciális pesszáriumok megoldást nyújtanak stressz inkontinenciára, hólyagsérvre, végbélsérvre, méhsüllyedések fokozatainak kezelésére, illetve a felsorolt problémák együttes, kombinált gyógyítására.

Tovább