nogyogyaszati_maganrendelo

Nőgyógyászati magánrendelő

A NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT, AMIKET ISMER, AMIKBEN MEGBÍZIK

Kolposzkópok

LEISEGANG®

Német, precíziós tervezésű eszköz.
A kolposzkópia aranyszabványának tekintik, és több mint 60 éve a Leisegang világszerte vezető helyet foglal el a kolposzkóp tervezésében és gyártásában. A Leisegang OptiK® nagy intenzitású LED megvilágítást és precíziós német optikát kínál a sejtes és érrendszeri változások jobb láthatósága érdekében. A nyaki kriosebészethez a Leisegang LM-900 nagy teljesítményű, olcsó megoldást kínál az elfoglalt gyakorlatokhoz.

További információ

Hysteroszkópok

Endosee®

Hamarosan!

Irodai hyszteroszkópia egyszerűsített
Bemutatunk egy igazán innovatív módszert a diagnosztikai irodai hiszteroszkópia elvégzésére bármilyen helyiségben és helyszínen. Az Endosee egy sokoldalú, kézi, hordozható, vezeték nélküli rendszer irodai diagnosztikai hiszteroszkópiához. Az Endosee egyszerűen és gyorsan telepíthetővé teszi az irodai hiszteroszkópiát. A rendszer egy olcsó, újrafelhasználható kézibeszélőt tartalmaz, fényes, 3,5 hüvelykes érintőképernyős színes LCD-vel és megfizethető, egyszer használatos, eldobható, steril kanülvel. További információ: www.endosee.com.

További információ

Pesszáriumok

MILEX®

A Milex pesszáriumok olyan konzervatív terápiás eszközök, melyek alternatívát nyújtanak inkontinenciában, méhsüllyedésben, hólyag- vagy végbél sérvben szenvedő nők számára, de a műtéti beavatkozást és az azzal járó kockázatokat illetve költségeket nem kívánják vállalni. A Milex pesszáriumok orvosi szilikonból készülnek, így nem váltanak ki allergiás reakciót a latex érzékeny betegekben, illetve csökkentik a hosszú távú viseléskor felmerülő irritáció kockázatát.

További információ

Urodinámia

LUMAX™

A vizelet-inkontinencia gyors és pontos diagnosztizálása
A Lumax vezető többcsatornás rendelői urodinamikai rendszer a női vizeletinkontinencia diagnosztizálásához. A száloptikus Lumax katéterek egyszerűsítik és felgyorsítják az eljárásokat, rendkívül pontos hólyag- és hasi nyomásmérést biztosítva.

További információ

Euro-med kézi eszközök

EURO-MED®

Német gyártású nőgyógyászati műszerek
A világ legfontosabb acélipari kézművesei szigorú szabványok szerint készítették az Euro-Med rozsdamentes acélból készült spekulákat és biopsziás lyukasztó eszközöket, LEEP műszereket és egyéb speciális műszereket a vezérléshez és a pontossághoz.

További információ

HS katéterek, mintavevők, LEEP eljárás

Célunk, a nőgyógyászati magánrendelők kiszolgálása professzionális eszközökkel. Széles választékunkban megtalálhatók a hagyományos reproduktív gyógyászatban alkalmazott termékek, a fogamzásgátlástól a termékenységig és a prenatális gondozásig, valamint a vizeletinkontinencia, a rendellenes méhvérzés (AUB) és a rák szűrése használatos eszközök. Büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk az új fejlesztésekben – például a kézi hiszteroszkópia élvonalában.

ÖSSZEFOGLALÓ TERMÉKKATALÓGUS

Kérjük tekintse meg a CooperSurgical összefoglaló prospektusát.

Termékkatalógus

Termékek

Sebészet
Szülőszoba
Nőgyógyászati magánrendelő
Újszülött ellátás, csecsemőgyógyászat
Intenzív ellátás

Pácienseknek

A menopauzát követően sok nő életét nehezítik meg intim egészségügyi panaszok, melyekre gyakran nehéz megtalálni a gyógyító terápiát. Partnerrendelőink országszerte nyújtanak segítséget inkontinenciával, különböző prolapszusokkal küzdő páciensek számára. Az általunk forgalmazott MILEX speciális pesszáriumok megoldást nyújtanak stressz inkontinenciára, hólyagsérvre, végbélsérvre, méhsüllyedések fokozatainak kezelésére, illetve a felsorolt problémák együttes, kombinált gyógyítására.

Tovább