sebeszet

Sebészet

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG A MŰTŐBEN

Sebzáró eszközök

CARTER-THOMASON®

A Carter-Thomason CloseSure Rendszer és a Carter-Thomason II Port Closure System intuitív kialakítása megkönnyíti a laparoszkópos portok bezárását. A korszerűsített Carter-Thomason II port-lezáró rendszer ergonómiailag megtervezett kezelőszerveket és továbbfejlesztett varrat-átjárót biztosít a pontos, megismételhető port-záráshoz. Mindkét Carter-Thomason rendszer lehetővé teszi a vastagabb hasfalak kezelését, és biztosítja a teljes fasciális bezáródást,, még a túlsúlyos és elhízott betegeknél is, ahol a trokár helyén kikötő helyén sérv kialakulása okozhat gondot.

További információ

Uterus manipulátor és tartozékai

RUMI® II

A 140° -ban artikulálható RUMI II uterus malipulátor rendszer biztonságos és rendkívül hatékony méhmanipulációt biztosít minden laparoszkópos vagy robot medencei műtéthez. A sebészek a uterus jobb láthatóságát és a műtéti terület jobb láthatóságát és kontrollját, valamint a medence anatómiájának jobb hozzáférését tapasztalják meg.

További információ

Önfeltárók, keretek és kampók

LONE STAR®

Retraktor keretek a kivételes láthatóság és hozzáférés érdekében.
A Lone Star önmegtartó önfeltáró rendszere kiváló megjelenítést és hatékonyságot kínál számos műtéti eljáráshoz. A Lone Star önfeltárók különféle formákban és méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek az anatómiának számos különféle specialitáson. A könnyű keretek gyűrűk artikulálhatók, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a műtét igényeihez. Az ultra pontos precíz horogbehelyezések és rugalmas tartóelemek fenntartják a következetes visszahúzódást, és elősegítik a szervezett helykezelést, felszabadítva a személyzetet más feladatok elvégzéséhez.

További információ

Füstszűrő rendszerek

SEECLEAR®

A legegyszerűbb megoldás a mérgező sebészeti füst eltávolítására.
A Laparoszkópos füstkiürítés egyszerű a SeeClear segítségével. Csatlakoztassa az eldobható többlépcsős szűrőrendszert a trokár oldalsó nyílásához, hogy csapdába ejtse a füstöt, a részecskéket és az aeroszolos patogéneket, miközben elnyeli a szagokat és a kémiai toxinokat. Nincs szükség vákuumszivattyúra, a SeeClear csendesen működik, eltávolítva a műtéti gyűrűt, hogy tisztán láthassa a műtéti területet.

További információ

Trokárok

APPLE-HUNT®

Az Apple-Hunt Cannula / Trocar nagyobb műszer irányíthatóságot, légmentes tömítést biztosít, miközben légmentesen tömítést is biztosít – nagy terhelésű külső szelepek, szerelvények és házak nélkül. A Fascia szálak biztonságosan tartják a kanült a helyén, függetlenül a műszercsere számától.

További információ

Laparoszkópia, Hysterectomia

Kiváló minőségű műtéti és laparoszkópos műszereink portfólióját a női műtét speciális igényeire alapozták. Termékeink között szerepelnek hysterectomia, kismedencei műtétek és császármetszés során használt eszközök, valamint sebészeti önfeltárók és eszközök sebzárásra.

Összefoglaló Sebészeti Termékkatalógus

Kérjük tekintse meg a CooperSurgical összefoglaló prospektusát.

Termékkatalógus

Termékek

Sebészet
Szülőszoba
Nőgyógyászati magánrendelő
Újszülött ellátás, csecsemőgyógyászat
Intenzív ellátás

Pácienseknek

A menopauzát követően sok nő életét nehezítik meg intim egészségügyi panaszok, melyekre gyakran nehéz megtalálni a gyógyító terápiát. Partnerrendelőink országszerte nyújtanak segítséget inkontinenciával, különböző prolapszusokkal küzdő páciensek számára. Az általunk forgalmazott MILEX speciális pesszáriumok megoldást nyújtanak stressz inkontinenciára, hólyagsérvre, végbélsérvre, méhsüllyedések fokozatainak kezelésére, illetve a felsorolt problémák együttes, kombinált gyógyítására.

Tovább