Szülőszoba

MAGZAT MONITORING ÉS BIZTONSÁGOS SZÜLÉS

Magzat monitoring

CLEARTONE®

A magzati dopplerek egyértelmű választása
A fejlett audio kimenettel, amely kiváló hangminőséget biztosít, a ClearTone megbízhatóan rögzíti a magzati pulzust a korai és a késői terhesség között. A tartós és elegáns Doppler cserélhető magzati szondákkal rendelkezik, és klinikai körülmények között vízálló modellként kapható. A kompakt és robusztus ClearTone egység egyértelműen választható a szülészek számára, amikor új magzati Doppler-t választanak.

További információ

Szülés hüvelyi úton

MYSTIC® II

A MityOne, a Mityvac szülészeti vákuumpumpa termékportfólió legújabb kiegészítése, kompakt formatervezés, melyet neves szülészek gyakorlati tapasztalatai alapján készítettek. A rövid, félig merev szár tapintható visszacsatolást biztosít a jobb irányítás érdekében, és segít minimalizálni a „pop-offokat” azáltal, hogy lehetővé teszi az orvosok számára, hogy pontosan meghatározzák a szár és a csecsemő feje közötti kapcsolatot, amikor a magzati fekvés ívét követik. A régi Mityvac és a Mystic II rendszerek ugyanazon megbízható mintáin kapható MityOne a legújabb fejlesztéseket képviseli a vákuummal támogatott szülészeti pumpákba.

További információ

Császármetszés

MOBIUS®

Öntartó elasztikus hasi izolálók.
A Mobius sebvédõk 360° -os kerületi feltárást biztosítanak, miközben a bemetszés helyét bélelik, hogy megvédjék a seb széleit a szennyeződéstől. A formázható külső gyűrű a beteg hasához formálódik, hogy biztonságos, alacsony profilú expozíciót biztosítson különféle OB / GYN és laparotomiás eljárások során, különösen tekintettel a császármetszésre.

További információ

összefoglaló termékkatalógus

Kérjük tekintse meg a CooperSurgical összefoglaló prospektusát, tekintettel a szülészeti és újszülött gondozásra

katalógus

Termékek

Sebészet
Szülőszoba
Nőgyógyászati magánrendelő
Újszülött ellátás, csecsemőgyógyászat
Intenzív ellátás

Pácienseknek

A menopauzát követően sok nő életét nehezítik meg intim egészségügyi panaszok, melyekre gyakran nehéz megtalálni a gyógyító terápiát. Partnerrendelőink országszerte nyújtanak segítséget inkontinenciával, különböző prolapszusokkal küzdő páciensek számára. Az általunk forgalmazott MILEX speciális pesszáriumok megoldást nyújtanak stressz inkontinenciára, hólyagsérvre, végbélsérvre, méhsüllyedések fokozatainak kezelésére, illetve a felsorolt problémák együttes, kombinált gyógyítására.

Tovább